Noże kuchenne marki Zwilling - świetna jakość i elegancki design. Przegląd modeli

MT
02.08.2019 15:00
Niemiecka marka Zwilling to światowy lider w produkcji najwyżej jakości noży. Wieloletnie doświadczenie, profesjonalizm i zastosowanie innowacyjnych rozwiązań w produkcji sprawiło, że noże Zwilling cieszą się ogromnym uznaniem wśród klientów na całym świecie. Jeśli szukasz noża ostrego jak brzytwa - modele marki Zwilling będą strzałem w dziesiątkę.

Noże marki Zwilling – świetna jakość i wyjątkowe wykonanie

Znakomita jakość, wytrzymałość i wieloletnie doświadczenie – tak można zdefiniować noże znanej firmy Zwilling. Niemiecka marka  została założona w 1731 roku w miasteczku Solingen przez J.A. Henckelsa i do dziś należy do światowych liderów w produkcji noży o najwyższej jakości. Niezwykła precyzja z jaką wykonywane są noże kuchenne Zwilling sprawiła, że produkt ten stał się wizytówką marki. W ofercie firmy można również znaleźć sztućcem garnki i akcesoria do manicure, ale to właśnie noże zyskały największą popularność  i uznanie klientów.

Najlepsze noże na rynku.Najlepsze noże na rynku. Noże marki Zwilling ostre jak brzytwa. fot. https://zwilling.pl/

Noże Zwilling ma w sobie wszystko to, co najważniejsze. Niesamowita precyzja, jakość i wytrzymałość w połączeniu z wyjątkowym designem stało się znakiem charakterystycznym tej marki. Produkty Zwilling przyciągają uwagę również za sprawą nowoczesności, która łączy się z klasyką i elegancją. W zależności od potrzeby można kupić pojedyncze modele albo całe komplety. Ze względu na świetną jakość idealnie sprawdzą się także jako prezent. Produkty tej marki są objęte 30letnią gwarancją

To jednak nie wszystkie zalety noży firmy Zwilling. Klienci doceniają również ich ekskluzywność i elegancję. Do produkcji wykorzystywane są pierwszej klasy materiały, które gwarantują najwyższą jakość. Co więcej, noże wykonane są z najwyższej jakości stali nierdzewnej, są również wyjątkowo przyjazne w krojeniu i odporne na rdzewienie i złamanie. Aby modele były jeszcze bardziej funkcjonalne zastosowano bezfugowe łączenie głowni z rękojeścią. Dzięki temu nie zbiera się w nim brud, co znacząco wpływa na higienę i komfort użytkowania. Noże marki Zwilling są także antykorozyjne.

Wszystkie te elementy przyczyniły się do sukcesu marki na całym świecie.  Świetna jakość i najwyższa klasa materiałów to klucz do sukcesu. Dzięki temu możemy być pewni, że noże nie tylko będą spełniały swoją funkcję, ale również dzięki swojej wyjątkowej wytrzymałości będą służyły nam na długie lata. Do wyboru mamy noże o różnym przeznaczeniu: nóż do warzyw i owoców, nóż do mięs, nóż do pieczywa czy też nóż szefa kuchni. Oferta jest naprawdę szeroka, dzięki czemu bez problemu można dobrać odpowiedni model, który posłuży nam na długie lata.

Więcej o:
Komentarze (7)
Zaloguj się
  • arrrgh

    Oceniono 7 razy 7

    Nóż za kilkanaście złotych z dyskontu czy chińskiego sklepu też może być ostry jak brzytwa - dosłownie, można się nim ogolić. Nie jest ważne, jak ostry jest nóż po wyjęciu z pudełka (większość, nawet najlepszych, można poprawić ręcznie, bo zazwyczaj osyrzone są maszynowo). Ważne jest natomiast, jak długo pozostanie ostry po umiejętnym ostrzeniu. I tu noże z "wyższej półki" mają przewagę, o ile cena nie wynika jedynie z marki, ale przede wszystkim z zastosowanego stopu stali oraz procesu hartowania.

  • johnny.tomala

    Oceniono 2 razy 2

    Z noży europejskich dobre są Victorinox i nieco słabsze Wusthof. Reszta to ogon stawki.
    W japońskich wybór jest taki, że łeb urywa, a każda marka ma swoich fanów. Dobre są np. Tojiro Flash. Ale dla 'japońskich purystów' mogą być za mało 'japońskie', bo to noże będące czymś pomiędzy japońskimi a europejskimi.

  • hienawtrampkach

    Oceniono 1 raz 1

    ht tps://forum.knives.pI/index.php?board=47.0

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX