Niezawodne noże kuchenne ze stali. Są też świetne modele japońskie

Prezentujemy niezawodne noże, mają świetny styl i długo pozostają ostre, a jeśli wymagają naostrzenia, robimy to bez trudu. To japońskie modele, dzięki którym krojenie produktów jest o wiele łatwiejsze, szybsze i wygodniejsze.

Dobry nóż pozwala na szybsze i bezpieczniejsze krojenie produktówDobry nóż pozwala na szybsze i bezpieczniejsze krojenie produktów Fot. Shutterstock

Prezentujemy ofertę kilku producentów noży: japońskich, niemieckich, czeskich i polskich. To wyselekcjonowane przez nas produkty, które wyróżnia jakość wykonania, łatwość użytkowania lub dobra cena. Sporo modeli dostępnych jest z rabatami. 

Stalowe noże kuchenne z drewnianym uchwytem

Uchwyt odgrywa ważną rolę podczas krojenia produktów. Dobrze wyprofilowany, z naturalnego materiału sprawia, że krojenie stanie się wygodniejsze i dokładniejsze. Dlatego wśród naszych propozycji umieściliśmy noże z ergonomiczną rączką z drewna. To produkty dla wszystkich tych, którzy cenią sobie połączenie praktycznego zastosowania, wygody użytkowania oraz nowoczesnego wzornictwa.

Japońskie noże Tojiro Shirogami ze stali węglowej

To między innymi nóż typu Petty, który łączy w sobie funkcję noża uniwersalnego i tego do obierania; Sashimi o długości 27 cm z uchwytem z drewna magnolii czy Usuba (18 cm) do obróbki warzyw. Wszystkie wykuto ręcznie ze specjalnej stali węglowej, która ułatwia ich utrzymanie w dobrej formie i ostrzenie. Jest bezpieczna dla zdrowia, nie wchodzi w reakcje z żywnością. Ponadto wszystkie japońskie modele zaskakują świetnym designem. 

Noże japońskie ze stali węglowejNoże japońskie ze stali węglowej Fot. Masahiro

Stalowe noże kuchenne w stylowych blokach

Modne bloki z otworami na noże pięknie udekorują kuchenne blaty. To modele w różnych cenach i stylach. 

Więcej o:
Copyright © Agora SA