Sprzęty kuchenne w supercenach na BLACK WEEK. Z tymi urządzeniami gotowanie będzie czystą przyjemnością!

Oto nowoczesne rozwiązania dla osób, które cenią sobie wygodę, efektywność i możliwość eksperymentowania w kuchni. Dzięki tym świetnym sprzętom można przygotować różnorodne potrawy oraz oszczędzić czas i energię.

Piekarniki wielofunkcyjne i multicookery

Piekarniki wielofunkcyjne to nowoczesne urządzenia, które łączą funkcje tradycyjnego piekarnika, grilla, a także dodatkowe opcje, takie jak gotowanie na parze, rozmrażanie i suszenie. Dzięki nim możesz przygotować dania na różne sposoby oraz dostosować temperaturę i tryb pracy do konkretnej potrawy. Multicookery, zwane również wielofunkcyjnymi garnkami, to urządzenia, które umożliwiają gotowanie, smażenie, duszenie, pieczenie, a nawet przygotowanie potrawy na parze w jednym naczyniu. Mają różne programy gotowania, które ułatwiają przyrządzanie dań. Dzięki tym urządzeniom możesz również zaoszczędzić miejsce w kuchni, gdyż zastępują kilka innych sprzętów kuchennych.

Sprzęty kuchenneSprzęty kuchenne fot. Rozetka

Wielofunkcyjne frytkownice beztłuszczowe

Frytkownice beztłuszczowe to innowacyjne urządzenia kuchenne pozwalające na przyrządzanie potraw, które zazwyczaj były smażone w głębokim oleju. Działają one na zasadzie cyrkulacji gorącego powietrza wokół jedzenia, dzięki czemu potrawy są równomiernie upieczone i chrupiące na zewnątrz, a miękkie w środku. Frytkownice beztłuszczowe służą nie tylko do smażenia frytek. Mogą być używane do przygotowywania różnych dań, takich jak kurczak, ryby, warzywa, krokiety, nuggetsy. Można w nich przyrządzać zdrowsze wersje ulubionych przekąsek, co jest korzystne dla osób dbających o swoją dietę. To świetne narzędzie dla tych, którzy pragną cieszyć się ulubionymi smakami z zachowaniem zdrowej diety.

Jedno urządzenie - wiele funkcji

Dzięki różnym ustawieniom temperatury w zakresie od 40 do 200 stopni frytownica Mi Smart Air Fryer może być używana jako frytkownica, jogurtownica, suszarka do owoców, piekarnik i kuchenka mikrofalowa. Niski zakres temperatury, 40-80 stopni, jest odpowiedni do robienia jogurtu, suszenia owoców i rozmrażania mięsa. W zakresie 80-200 stopni można przygotować niemal każde danie, od skrzydełek kurczaka po pieczenie ciast i chleba.

Frytkownice beztłuszczoweFrytkownice beztłuszczowe fot. Rozetka

Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.